O meni

Iza sebe imam veliki broj uspešnih saradnji sa pacijentima, koji su poštujući individualni jelovnik i moje savete uz mogućnost da me u svakom momentu  kontaktiraju za sva pitanja – postigli neverovatne rezultate i postali pozitivniji i srećniji ljudi!

Moj glavni cilj je da kroz rad i vreme koje provedemo zajedno na rešavanju vašeg problema – uspem da vas naučim zdravim navikama koje će vam služiti kroz ceo život!

Bilo da je u pitanju problem viška kilograma, manjka kilograma ili neki drugi zdravstveni problem, hrana koju unosite u svoj organizam ima ogromnu ulogu u njegovom rešavanju. Ja sam tu da vas usmerim i na tom putu vam pomognem!

Jelovnici su individualni i prave sa na osnovu vaših potreba, navika, ritma života, budžeta i mogućnosti da nešto ispoštujete, a pre sastavljanja jelovnika neophodno je odraditi odgovarajuče laboratorijske analize. Takođe je potrebno da popunte i upitnik koji dobijete na pregledu, a razgovaramo i o vašim potrebama i cilju.

Radnim danima me možete pronaći u ordinaciji na Novom Beogradu, a nedeljom se sa svojim pacijentima družim u Opštoj bolnici u Zvorniku!

Ukoliko niste u mogućnosti da me posetite ni na jednoj od ovih lokacija, postoji i mogućnost onlajn saradnje koja daje podjednako dobre rezultate!

Uvek nas jedna odluka deli od toga da svoj život promenimo na bolje, ne čekajte sledeći ponedeljak, svoju promenu započnite danas!