Regionalno poznat nutricionista-dijetetičar, Svetlana Lazić, već godinama menja živote ljudima kroz edukaciju o zdravoj ishrani, fizičkoj aktivnosti i individualnim savetima kako postići i sačuvati zdravo i vitko telo. O Svetlani najglasnije govore njeni klijenti i postignuti rezultati.

Nutricionistički studio osnovala je 2020. godine u Beogradu, nakon završene Visoke zdravstvene škole strukovnih studija u Beogradu. Od avgusta 2018. godine radi i u opštoj bolnici u Zvorniku. Do sada je uz njene individualne režime ishrane više od 2000 ljudi postiglo svoju željenu težinu i rešilo različita oboljenja kao što su – insulinska rezistencija, hipertenzija, gastritis, anemija, kandida, Heliko bakterija, probleme sa štitnom žlezdom i dr.

Tajna Svetlaninog uspeha su pažljivo sastavljene personalizovane dijete, direktan kontakt sa pacijentima i interaktivan način rada. Svetlana sastavlja individualne jelovnike za sve uzraste, odrasle i decu, redukcione i medicinske dijete, a izradjuje i jelovnike za one koji nemaju nikakav problem već žele da se zdravo hrane. Takođe, Svetlana je postigla velike uspehe i sa klijentima koji su kod nje potražili pomoć za povećanje telesne mase.

Zbog velikog interesovanja, Svetlanin studio otvorio je mogućnost i online saradnje i već godinama uspešno saradjuje sa klijentima iz inostranstva i sa onima kojima online saradnja pogoduje iz praktičnih razloga. Online saradnja podjednako je uspešna kao i saradnja sa pacijentima koji dolaze na kontrole u studio.

Svetlanin poziv je mnogo više od posla koji radi. Ona prati svoje pacijenate na njihovom putu pozitivnih životnih promena.